Ήρα – Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

Πρότυπη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων

Η δεύτερη οικογένεια των αγαπημένων σας! Ένα ζεστό σπίτι με όλα όσα χρειάζεστε για άνετη, ασφαλή και ποιοτική διαβίωση! Φροντίδα, προστασία, επικοινωνία, ψυχαγωγία, σωστή κρητική διατροφή & ιατρική παρακολούθηση!

Στους πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους μας, υψηλής αισθητικής προσφέρουμε ένα ποιοτικό επίπεδο διαβίωσης που διασφαλίζεται από τις δομές, το προσωπικό και τη φιλοσοφία της μονάδας μας. Μιας μονάδας που βρίσκεται σταθερά κοντά σας εδώ και 20 χρόνια στην πόλη του Ηρακλείου.

Οι ειδικές υποδομές πρόσβασης & το εξειδικευμένο προσωπικό όλων των σημαντικών επιστημονικών ειδικοτήτων που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη σωματική και ψυχική υποστήριξη των μελών μας, εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον που καλύπτει όλες τις ανάγκες της τρίτης ηλικίας και των οικογενειών τους.

Σχεδιάζουμε δρώμενα και δραστηριότητες ψυχαγωγικού και ενημερωτικού ενδιαφέροντος, πάντα με σεβασμό στα βιώματα και την προσωπικότητα του κάθε μέλους μας, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή, την κοινωνικοποίηση και την επικοινωνία.

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Ήρα: Είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα σας!

Ήρα 1 – Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

Καλογεράκης Αντώνης
Γράμμου 76, Πόρος Ηράκλειο, Κρήτη

Τηλ: 2810.244174
Fax: 28111.03145
Κιν: 6972.824996

e-mail: iraheraklion@yahoo.gr

 

 

HΡA 2 Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

Οδός Παπαφλέσσα,
Κάτω Γούβες Ηρακλείου
(Πρώην ξενοδοχείο Καλυψώ)

Τηλ: 28970 43388

Κιν : 69810 35505

Email: iraheraklion@yahoo.gr

Υπεύθυνη: Μαρία ΠριναράκηΚοινωνική Λειτουργός ΜSc