ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ – Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων

 

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Η Μονάδα μας λειτουργεί επί 40 έτη. Η πολυετή εμπειρία μας, μας κάνει υπεύθυνους ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε την φροντίδα του ανθρώπου σας εξυπηρετώντας όλες τις καταστάσεις.

Το άρτια εκπαιδευμένο και εξαιρετικά πεπειραμένο προσωπικό μας, μαζί με την συνεχή ιατρική παρακολούθηση και σε συνδυασμό με ένα άνετο και οικογενειακό περιβάλλον με γνώμονα τις θρησκευτικές αρχές και την εκκλησιαστική υποστήριξη, εγγυάται την ιδανική άσκηση του λειτουργήματος που επικαλούμεθα να επιτελούμε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα της 3ης ηλικίας.

Ο κύριος σκοπός μας είναι οι άνθρωποι σας να νοιώθουν ότι βρίσκονται και ζουν σε ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον με συνομήλικούς τους όπου υπάρχει σεβασμός, αγάπη και τους στηρίζουν σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω ηλικίας.

Αλλά η ευαισθησία μας δεν αγγίζει μόνο την τρίτη ηλικία με σεβασμό, αγγίζει και τους συγγενείς αυτών που λόγω κρίσεως οι τιμές μας είναι οι πιο συμβατές στην σημερινή πραγματικότητα.

Για τους λόγους αυτούς, σας καλούμε να γνωριστούμε από κοντά και να θαυμάσετε τον ανακαινισμένο μας χώρο με σκοπό να σας βοηθήσουμε στο πρόβλημά σας βρίσκοντας μαζί την καλύτερη λύση για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

Διεύθυνση
Ηρώων Πολυτεχνείου 76 & Κεφαλληνίας 71
15231 Κάτω Χαλάνδρι, ΑΘήνα

Τηλέφωνο 210.6725242

Υπεύθυνος : Λιακούτσης Νικόλαος