ΣΤΕΓΗ ΑΓΑΠΗΣ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» Σ.Α.

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Σε δεκαέξι στρέμματα πράσινου, στην Παιανία Αττικής, λειτουργεί η Μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, ΣΤΕΓΗ ΑΓΑΠΗΣ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»Σ.Α, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Η Στέγη Αγάπης στεγάζεται σε ένα τριώροφο οικοδόμημα που διαθέτει δίκλινα και μονόκλινα δωμάτια με ιδιαίτερο λουτρό, άνετους κοινόχρηστους χώρους, αίθουσες διαλέξεων, εορταστικών εκδηλώσεων και κινηματογράφου, βιβλιοθήκη-αναγνωστήριο, εντευκτήρια, ευρύχωρο εστιατόριο κλπ αφ’ ενός για την άνετη και ευχάριστη διαβίωση των οικοτρόφων της Στέγης Αγάπης, αφ’ ετέρου για την καθημερινή απασχόλησή τους με θέματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον τους και γεμίζουν όμορφα τον χρόνο τους.

Η Στέγη Αγάπης πλαισιώνεται από περιποιημένους κήπους, λίμνες και σιντριβάνια. Σε αυτόν τον περιβάλλοντα χώρο οι οικότροφοι μπορούν να απολαύσουν όποτε θελήσουν ένα υγιεινό περίπατα ή να αναπαυθούν στα παγκάκια και στις καρέκλες που υπάρχουν παντού.

Για την αντιμετώπιση θεμάτων υγείας των οικοτρόφων, η Στέγη Αγάπης διαθέτει ειδικευμένο προσωπικό (ιατρό, νοσοκόμες, κοινωνική λειτουργό κ.λ.π).

Στη Στέγη Αγάπης λειτουργούν δύο Ιεροί Ναοί σε ένα των οποίων, εκ περιτροπής, τελείται η Θεία Λειτουργία κάθε Κυριακή και στις εορτές.

Η Στέγη Αγάπης είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρος, διοικείται από 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο και τελεί υπο την εποπτεία και τον έλεγχο του Υπουργείου Υγεία και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

 

Διεύθυνση

ΣΤΕΓΗ ΑΓΑΠΗΣ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»Σ.Α
ΘΕΣΙΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
19002 ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τ.Θ: 955

Τηλ: 210.6645521-3
Fax: 210.6645050

Email: info@stegiagapis.gr
Ιστοσελίδα: http://www.stegiagapis.gr