Υπηρεσίες

Οι Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων είναι η καλύτερη λύση για άτομα που χρήζουν βοήθεια αλλά και όχι μόνο.

 Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο, άτομα της τρίτης ηλικίας να παρουσιάζουν συμπτώματα κατάθλιψης και άρνησης σε μεγάλο βαθμό όταν βρίσκονται στο σπίτι παρόλο που δίπλα τους έχουν άτομα τα οποία τους δίνουν μεγάλη αγάπη και φροντίδα. Αυτό συμβαίνει γιατί νοιώθουν σαν βάρος της οικογενείας και ότι δεσμεύουν την ζωή των αγαπημένων τους προσώπων θέλοντας ή μη όπως επίσης και το γεγονός ότι οι δραστηριότητές τους και η επαφή με άτομα τις ίδιας ηλικίας είναι πολύ περιορισμένη.

  Οι  Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων  συντελούν σημαντικά στο να νοιώθει ο καθένας και πάλι ενεργό μέλος μίας κοινωνίας. Μίας κοινωνίας με τα ίδια ενδιαφέροντα, με την ιατρική παρακολούθηση που πρέπει όπως επίσης και με δραστηριότητες με σκοπό και στόχο την οποιαδήποτε αποκατάσταση προβλήματος που παρουσιάζουν.

 Γνώμονας για την μεταφορά του δικού μας ανθρώπου σε μία μονάδα, είναι να επισκεπτόμαστε τον χώρο και να γνωρίζουμε τις παροχές που διαθέτουν.

Είναι ότι πιο σημαντικό και πάνω από όλα ανθρώπινο, τα άτομα που μας μεγάλωσαν, που μας έδωσαν αρχές και ηθική, να είναι με χαμόγελο και να βιώνουν σε έναν ευχάριστο χώρο με φροντίδα, την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής τους.